daenfrdeitptruessv
Monday, 03 July 2017 07:20

Så fik jeg endelig min Brompton!

Efter mange års tilløb ... har jeg nu endelig overvundet min jyske nærighed og købt MIN Brompton.

Den skal bruges til at køre alverdens byer og landskaber - både i Danmark og resten af verden - tyndt for at studere, analysere, iagttage og naturligvis fotografere byer, cyklister, cykelinfrastruktur og cykler i mange forskellige udformninger og versioner.

Vi har i Danmark er tendens til selvforherligelse. Selvom vi absolut er dygtige og gode, så får selvforherligelsen ofte en tand for meget eller den bliver at i for stort gear. Jeg har oplevet det indenfor sundhedsvæsenet, som jeg arbejde med i de første år som selvstændig managementkonsulent (se rapport fra Rigshospitalet under Publikationer). "Verdens bedste sundhedssystem" lød det i mange år - resten af historien kender I. Lidt det samme med cykeltrafik: Verdens bedste cykelland. Verdens bedste cykelby. Osv.

Holland er efter min mening flere cykellængder foran os - og det skal vi naturligvis bruge positivt i stedet for stædigt at hævde, at det er os der er verdens bedste cykelland. Og så se på og lære af hollændernes dygtighed ... og svagheder naturligvis.

Ligesom vi skal bruge vores styrker, som også hollænderne kan lære noget af.

Tilbage til min dejlige splinternye Brompton:

"Jeg er så glad for min Brompton, jeg kommer hurtigt langt omkring, og det fordi på en cykel går det let som ingenting. En cykel larmer ikke og bruger nul benzin ..."

Vi ses ude på cykelstierne!

Read 1103 times